Om os

Hos Murerfirmaet Torben Pedersen har vi mere end 30 års erfaring med murerarbejde, og vi arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten

Dit murerfirma til enhver opgave

Murerfirmaet Torben Pedersen blev grundlagt for 39 år siden, og siden da har vi dedikeret os til at levere professionelt murerarbejde, der har resulteret i tilfredse og glade kunder. Vi er specialiseret i alle former for murerarbejde og betonarbejde, og vores team består af fagligt dygtige håndværkere med uddannelser inden for murerfaget, VVS og bygningskonstruktør.

Vores virkeområde dækker Midtjylland og dele af Nordjylland, hvor vi med stor passion udfører opgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har et bredt erfaringsgrundlag og har håndteret opgaver af varierende kompleksitet og omfang. Derfor er vi også klar til at håndtere enhver opgave, du skulle have brug for hjælp til.

Gammel billede af Murerfirmaet Torben Pedersen

3 gode grunde til at vælge os

At stå over for et byggeprojekt kan være overvældende. Derfor gør vi det nemt for dig at vælge os:

Vores værdier

The hands of the tiler are laying the ceramic tile on the floor. Close up macro shot. Home renovation and building new house concept

Murerarbejde i højeste kvalitet

Vi sætter en ære i at levere håndværk af højeste standard, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores mål er at skabe langvarige løsninger, der sikrer vores kunders tilfredshed på længere sigt. Vi favner både det traditionelle og moderne look, hvilket afspejler vores evne til at tilpasse os skiftende behov og præferencer. Vi sørger løbende for at holde os ajour med de nyeste byggemetoder, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder.
Murerarbejde søjler

Kunden i centrum

En vigtig del af vores tilgang er at have en åben og konstruktiv dialog med vores kunder. Vi ønsker at forstå dine behov og forventninger grundigt, så vi kan levere de bedste løsninger, der opfylder dine specifikke krav. Vi tror på, at god kommunikation er nøglen til glade kunder og vi går meget op i at opretholde gennemsigtighed og klarhed i samarbejdet med vores kunder.
Brickwork wall proper red brick laying for solid wall of strong brick house or building. Level laying walls concept

Vi bygger med Byg Garanti

Vi er stolte af at være omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig som kunde ekstra tryghed og beskyttelse i tilfælde af uventede udfordringer. Skulle du mod forventning opleve utilfredshed med det udførte arbejde, kan du være rolig, da Byg Garanti dækker i hele 5 år efter arbejdets afslutning. Den dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig, og er din garanti for, at eventuelle skader, fejl eller mangler bliver håndteret og udbedret hurtigst muligt.