Vi tilbyder

Hos Murerfirmaet Torben Pedersen kan du få hjælp og rådgivning til alt inden for murerarbejde.

Renovering

Få professionel hjælp til renovering af dit hus. Vi udfører alt inden for udvendig og indvendig renovering af boliger og ejendomme. ​

Fugearbejde

Trænger din facade til en kærlig hånd? Vi har stor erfaring med facaderenovering, omfugning og fugning af facader.

Tilbygning

Ønsker du at ombygge din eksisterende bolig eller tilføje ekstra plads? Vi hjælper med alt inden for ombygning og tilbygning af huse.

Badeværelse & køkken

Få hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse og køkken, eller giv nyt liv til dine eksisterende rum med en renovering.

Få hjælp til alt inden for murerarbejde

Vi udfører et bredt omfang af services, og du kan blandt andet få hjælp til renovering, tilbygning og ombygning af hus, fugearbejde, renovering af badeværelse og køkken, nybyg, belægning, forsikringsskader, radonsikring og meget mere. Med mere end 30 års erfaring prioriterer vi høj kvalitet og en tæt dialog med vores kunder. Uanset om det er projekter for private, erhverv eller offentlige myndigheder, er vores erfarne team klar til at skabe en løsning, der passer til dig.
Murerarbejde til offentlig byggeri
Murerarbejde til offentlig byggeri

Vi tilbyder fag-, hoved-, og totalentreprise

Hos Murerfirmaet Torben Pedersen giver vi vores kunder muligheden for at vælge forskellige typer af entrepriser for at vi bedst kan imødekomme deres specifikke behov. Vi tilbyder fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise, så vi kan håndtere alle aspekter af dit projekt fra start til slut. Uanset om det er en specifik opgave indenfor murerarbejde, koordinering af forskellige faggrupper eller fuld projektstyring, er vi klar til at levere den rette entrepriseform for dig. Vores fokus er altid at sikre en problemfri proces og høj kvalitet i udførelsen af vores arbejde.

Medlem af Byg Garanti

Murerfirmaet Torben Pedersen er naturligvis medlem af Byg Garanti, hvilket er din tryghed og sikkerhed som kunde. Dette indebærer, at vores arbejde er omfattet af Byg Garanti i hele 5 år efter færdiggørelsen. Byg Garanti dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig og er din garanti for, at eventuelle skader, fejl eller mangler bliver udbedret hurtigst muligt. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde, og vores medlemskab af Byg Garanti er en ekstra forsikring for dig som kunde. Når du vælger os, vælger du ikke kun professionelt håndværk, men også tryghed og sikkerhed gennem hele byggeprocessen.
Byg Garanti
DSCN0143
DSCN0134
DSCN0145